Vodolija

Ljubav

Već nakon 8.1. uslediće poboljšanje u vašim privatnim odnosima. Na to ste zaista dugo čekali, pa će vam ova godina svakako biti sretnija nego prethodna. Kako ćete ostvarivati brojne kontakte s različitim ljudima, to će oni koji još traže srodnu dušu stalno biti u prilici da se s nekim zbliže. Sigurno je da vam neće biti dosadno jer ćete uvek biti u krugu ljudi. Posebno povoljno vrijeme za ljubav jesu dani između 3.3. i 28.3., odlično je i od 10.6. do 5.7., takođe između 16.9. i 10.10., te je opet vrlo povoljno od 21.12. do kraja godine.

Posao i novac

Vi ćete tokom prve polovine ove godine ići iz dobrog u bolje. Premda ćete na samom početku biti obuzeti određenim sumnjama, pa čak i strahovima koji vam miniraju samopouzdanje, sve ćete uspeti nadvladati i već od februara krenuti s otvaranjem prema ljudima i širenjem mreže saradnika. Kontakti i komunikacije biće ključ vašeg uspeha, a prava ekspanzija povezanosti s drugima uslediće od proleća. Mnogi će potegnuti na poslovna putovanja, a neki i preko granice. Sve će to biti povezano s poslom i mogućnošću širenja poslovanja. Funkcionisaće te dobro, a najbolje će napredovati oni koji rade s ljudima, u prometu, komunikacijama, medijima, obrazovanju, kao i intelektualni delatnici. Od juna ćete se malo smiriti, a neki bi se mogli i ulenjiti, no svi dugoročni poslovi biće više manje stabilni. Oni koji rade u manjim privatnim firmama ili od kuće, mogli bi u drugom delu godine dobiti priliku za proširenje posla ili će sretno rešiti sve u vezi prostora i lokacije gdje rade. Ponekad ćete biti u iskušenjima moralnih dvoumljenja ili mogućnosti uplitanja u poslovne poteze koji nisu sasvim u skladu sa zakonom. Tu trebate biti oprezni, ali opšte uzevši, biće vam dobro..

Zdravlje

Celu godinu kretaće te se više nego inače i to će stalno doprinositi vašem zdravlju. Biće te uglavnom u dobroj formi i zdravi. Drugi deo godine može doneti malo neuredniji stil života, više jela i pića kroz tulume, pa se u startu kontrolišite. Nakon manje krize na početku godine, psihički ćete biti stabilni do te mere da možete biti podrška drugima.


Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: