Škorpija

 

Ljubav

Kad saberete ono što je iza vas, možete biti zadovoljni. Ove godine vi ćete uglavnom učvršćivati stečene pozicije i razvijati uspostavljene skladne privatne odnose. Na nešto mirniji način nastavi ćete voziti svoj voz i uživati u svom stilu. Drugi deo godine doneće određene moralne dvoumice, ali ne takve da ih vi ne biste mogli nadvladati. Povoljni periodi za ljubav su od 1.1. do 8.1., potom dani između 28.3. i 22.4., takođe je dobro vrijeme od 5.7. do 29.7., a posebno povoljno je od 10.10. i 3.11.

Posao i novac

Godina iza vas bila je odlična u privatnom životu, a ova koja dolazi doneće i neke pomake u poslovnom planu. U početku ćete se zateći zapleteni u mreži ljudi kojim ćete stalno morati davati razne informacije. Ova gužva neka vas ne zavara, jer je njen karakter površan. One bitne stvari događaju se iza fasade. Najdragocjenija stvar ove godine biće osetno poboljšanje radnih uslova, tako da će mnogi od vas (već od februara) odlaziti na posao s osmehom. Proširićete i poboljšati odnose sa saradnicima, a posebno dobri biće odnosi s vama podređenima. Na njih se zaista možete osloniti, premda će vas ponekad i zbunjivati. Zaposleni u uslužnim delatnostima sigurno će prosperirati. Za sve vas od sredine marta počinju invencije na poslu koje će nagovestiti proces transformacija u firmi. Isti bi mogao potrajati više godina. Vi sami nećete imati nekih potresa, jer će ovo biti relativno mirna godina, ali kroz male pomake i svakodnevne stvari vi ćete sebi krčiti put do bolje pozicije u karijeri. Od juna pa sve do kraja godine proveravajte pravni aspekt posla jer su moguće nelegalne ponude ili greške kad se radi o usklađivanju rada sa zakonom. Tokom drugog dela godina malo ćete se ulenjiti, ali ćete relativno uredno odrađivati svoje radne obaveze. Proces uvođenja novosti na vašem radnom mestu nastaviće se i dalje.

Zdravlje

Ono po čemu ćete verovatno zapamtiti ovu godinu jeste mogućnost promene stila življenja. Mnogi će odlučiti prestati s lošim navikama bilo da se radi o pušenju, piću ili o načinu ishrane. Time ćete svakako poboljšati svoje zdravlje koje će uglavnom biti stabilno. Povremeno će vam se javljati podsvesni strahovi ili bi snovi mogli biti zabrinjavajući. U takve dane svakako aktivirajte svoj smisao za humor ili potražite vedrije sadržaje i sve će doći na svoje mjesto.


Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: