Lav

 

Ljubav

Vaša trpljenja i frustracije završavaju se već početkom godine i vrlo brzo dobijate dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Konačno ćete moći jasno reći što vam leži na duši, a da vas druga strana dobro razume i prihvata. Gladni ste ljubavi, a ove godine će je i biti. Povoljni periodi za razvoj ličnih odnosa jesu dani između 8.1. i 5.2., potom period između 22.4. i 16.5., posebno povoljno vrijeme kad je Venera u Lavu jeste od 29.7. do 22.8., a odlično je i između 3.11. i 27.11.

Posao i novac

Godina će početi žestokim radnim tempom. Mora ćete svima biti na usluzi, a neki će raditi i prekovremeno. Pametniji među vama biće sretni zbog toga jer su svesni da je danas dobitak kad imaš puno posla. Istovremeno ćete voditi pregovore sa sponzorima, ali će tu stalno zapinjati. Situacija oko toga raščistiće se i pokrenuti pred kraj zime, a od proleća počinje sve povoljnije razdoblje za vas i vaš razvoj u karijeri. Pripremite se na to da će vam se otvoriti mnoga vrata (za neke i ona inostrana), a vi samo trebate uveriti druge da ste baš vi ta osoba koja kroz njih treba proći. Vaša samosvest i sposobnost da se prezentujete na upečatljiv način sigurno će vam doneti prosperitet u poslu. Napredovanje će se nastaviti sve do juna, kad ćete osetiti poriv da se uspavate na lovorikama slave. Jedni će se ulenjiti, drugi hvaliti, a treći lutati. Sve to doneće i blagi zastoj, pa će doći do stagnacije. Leto će vas ipak probuditi, ali ćete i dalje biti skloni da gnjavite druge i pripisujete si zasluge koje vam ne pripadaju u potpunosti. Važno je da stvari sagledavate realno i da odolite iskušenju padanja u iluzije i zablude. Uspijete li u tome, nastavak godine biće sasvim solidan. Poslednja dva meseca sve ćete se više angažovati oko financija i zarade. Tu ćete morati uložiti dodatne napore da ostvarite rezultate.

Zdravlje

U prvom delu godine svakako će doći do poboljšanja vašeg opšteg stanja. Bićete zdravi i spremni na mnoge nove izazove. Drugi deo godine najviše iskušenja doneće sladokuscima, ovisnicima i alkoholičarima. Jedni će se debljati, drugi drogirati, treći opijati, a rezultati će biti loši za zdravlje. Zato se odmah u startu osvestite o zdravom životu i ojačajte svoj karakter kako ne bi upali u zamku loših navika. Najbolji put da u tome uspete jest bavljenje sportom.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: