Devica

 

Ljubav

Slušajte svog partnera ako ste u vezi, jer vam on čini dobro, premda toga niste uvijek svesni. Neki će tokom ove godine dobiti neočekivano nasledstvo ili dobar miraz. Vaši privatni odnosi razvijaće se stabilno i bez većih potresa. Štaviše, nakon 12.3. izlazite iz faze promjena koja je trajala sedam godina i donela novi sastav odnosa ili novi pristup istim. Sad konačno znate šta želite i formirali ste svoj stav. Povoljni dani za ljubav jesu od 5.2. do 3.3., onda vreme između 16.5. i 10.6., posebno povoljni dani kad je Venera u Djevici jesu od 22.8. do 16.9. , a odlično je i između 27.11. i 21.12.

Posao i novac

Kad godina počne primiti ćete da se nalazite u pravom lavirintu vrlo različitih poslovnih odnosa. Neki će vas uveseljavati, a neki zaista zabrinjavati. Mora ćete se snalaziti i balansirati najbolje kako znate, a sve zato da biste sa svima izašli na kraj. Bi će i onih koji će vam predložiti nelegalne poslove, ali ćete ih u startu prepoznati i odbiti. No vi se ne volite zameriti, pa će vam i to biti naporno. Ipak, ima ćete zavidnu energiju. Proleće svakako donosi olakšanje i čišćenje moralno upitnih radnji. Takve će biti potpuno skinute s dnevnog reda. Radi ćete lakše i s više zadovoljstva. Cijelu godinu bićete ozbiljno predani temi zarade oko koje ćete se brinuti čak i više nego što treba. S druge strane, pojavljuju se ulagači koji su spremni uložiti svoja sredstva u delatnost kojom se bavite, a neki od njih dolaze vam sasvim neočekivano. Treba će vam malo vremena da se snađete u tome. Dobro je da sve pažljivo proanalizirate, ali sebi odredite tajming kako prilika ne bi promakla zbog vašeg preteranog opreza. Od juna vam se otvaraju vrata za napredovanje, stručno usavršavanje, stipendiju ili saradnju s inostranstvom. Đaci i studenti trebali bi biti zaista uspešni. Tako ostaje više manje sve do kraja godine, a poslednja dva meseca u njoj bićete izuzetno angažovani i radi ćete više nego što očekujete. To će se nastaviti i u godini koja sledi iza ove.

Zdravlje

Celu godinu bi će na nebu poneki povoljan uticaj koji će čuvati vaše zdravlje. Bićete jedan od sretnika koji će imati zavidnu kondiciju i dobro raspoloženje. Nema značajnijih loših uticaja, osim onih blažih i prolaznih koje ćete lako nadvladati. Može se reći da vas očekuje jedna stabilna godina kad se o zdravlju radi.

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: